Berkeley Jet Physics Jubilee A symposium on jet physics in
high-energy heavy-ion
collisions on the occasion of
Barbara Jacak and Peter
Jacobs' 60th Birthdays

Report of Contributions

Berkeley Jet Phys ... / Report of Contributions

Opening Remark

Contribution ID: 0 Type: not specified

Opening Remark

Presenter: Dr SYMONS, James

Berkeley Jet Phys ... / Report of Contributions

TBD

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

TBD

Presenter: Prof. ZAJC, Bill (Columbia University)

Contribution ID: 2 Type: not specified

Openning Remark

Monday, 2 July 2018 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr SYMONS, Timothy

Session Classification: Welcome

Contribution ID: 3 Type: not specified

PHENIX Facts, Figures and Firsts

Monday, 2 July 2018 09:10 (30 minutes)

Presenter: Prof. ZAJC, Bill (Columbia University)

Session Classification: Morning I

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Jet physics with JETSCAPE

Monday, 2 July 2018 09:40 (30 minutes)

Presenter: Prof. MAJUMDER, Abhijit (Wayne State University)

Session Classification: Morning I

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Identifying jets with CMS

Monday, 2 July 2018 10:10 (30 minutes)

Presenter: Dr NGUYEN, Matt

Session Classification: Morning I

Contribution ID: 6 Type: not specified

Jets in Heavy Ion Collisions with ATLAS

Monday, 2 July 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. SICKLES, Anne (University of Illinois, Urbana)

Session Classification: Morning II

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Quark recombination and photon/ jet production in heavy ion collisions at RHIC and LHC

Monday, 2 July 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. CHUJO, Tatsuya (University of Tsukuba)

Session Classification: Morning II

Contribution ID: 8 Type: not specified

Definition of Jets In a Large Background

Monday, 2 July 2018 12:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. SALUR, Sevil (Rutgers)

Session Classification: Morning II

Contribution ID: 9 Type: not specified

Shear viscosity in hot hadronic gas

Tuesday, 3 July 2018 12:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. FRIES, Rainer (Taxas A&M University)

Session Classification: Morning II

Contribution ID: 10 Type: not specified

A heck of an upgrade: jet physics with sPHENIX

Monday, 2 July 2018 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr MORRISON, David (BNL)

Session Classification: Afternoon I

Contribution ID: 11 Type: not specified

Barbara and jet physics from PHENIX

Monday, 2 July 2018 15:00 (30 minutes)

Presenter: Dr AKIBA, Yasuyuki (RIKEN)

Session Classification: Afternoon I

Contribution ID: 12 Type: not specified

Collective flow from ALICE

Monday, 2 July 2018 16:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SNEILLING, Raimond (Utrecht University)

Session Classification: Afternoon II

Contribution ID: 13 Type: not specified

Global polarization in heavy-ion collisions

Monday, 2 July 2018 16:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. VOLOSHIN, Sergey (Wayne State University)

Session Classification: Afternoon II

Contribution ID: 14 Type: not specified

What we have learnt about the initial conditions of heavy-ion collisions

Monday, 2 July 2018 17:00 (30 minutes)

Presenter: Dr SCHENKE, Bjoern (BNL)

Session Classification: Afternoon II

TBD

Contribution ID: 15 Type: not specified

TBD

Monday, 2 July 2018 19:30 (30 minutes)

Presenter: Dr VAN LEEUWEN, Marco

Session Classification: Banquet

TBD

Contribution ID: 16 Type: not specified

TBD

Monday, 2 July 2018 20:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. HEMMICK, Tom (SUNY Stony Brook)

Session Classification: Banquet

Contribution ID: 17 Type: not specified

Properties of jets in heavy ion collisions by CMS

Tuesday, 3 July 2018 09:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. EVDOKIMOV, Olga (UIC)

Session Classification: Morning I

Contribution ID: 18 Type: not specified

What we will learn from sPEHNIX

Tuesday, 3 July 2018 09:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. CONNORS, Megan (George State University)

Session Classification: Morning I

Contribution ID: 19 Type: not specified

The Fragmentation Region at High Energy

Tuesday, 3 July 2018 10:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. MCLERRAN, Larry (INT/University of Washington)

Session Classification: Morning I

Contribution ID: 20 Type: not specified

Soft and shiny photons

Tuesday, 3 July 2018 11:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. GALE, Charles (McGill)

Session Classification: Morning II

Contribution ID: 21 Type: not specified

How the heck is it possible that a system emitting only a dozen particles can be described by fluid dynamics

Tuesday, 3 July 2018 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. HEINZ, Ulrich (OSU)

Session Classification: Morning II

Contribution ID: 22 Type: not specified

Heavy flavor physics with STAR

Monday, 2 July 2018 14:00 (30 minutes)

Presenter: DONG, Xin (LBNL)

Session Classification: Afternoon I

Contribution ID: 23 Type: not specified

25 years of dilepton measurements: what's next?

Tuesday, 3 July 2018 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr TSERRUYA, Itzhak (Weizmann Institue of Science)

Session Classification: Afternoon I

Contribution ID: 24 Type: not specified

Quarkonium production at RHIC

Tuesday, 3 July 2018 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr MA, Rongrong (BNL)

Session Classification: Afternoon I

Contribution ID: 25 Type: not specified

pT Correlations and Higher Moments from Au+Au Collisions at RHIC

Tuesday, 3 July 2018 15:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. WESTFALL, Gary (MSU)

Session Classification: Afternoon I

Contribution ID: 26 Type: not specified

High-pT hadron+jet correlations in ALICE

Tuesday, 3 July 2018 16:00 (30 minutes)

Presenter: Dr KRIZEK, Filip (Nuclear Physics Institute of Czech Academy of Sciences)

Session Classification: Afternoon II

Contribution ID: 27 Type: not specified

Jets and correlations

Tuesday, 3 July 2018 16:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. PRUNEAU, Claude (Wayne State University)

Session Classification: Afternoon II

Contribution ID: 28 Type: not specified

Physics at future EIC

Tuesday, 3 July 2018 17:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. DESHPANDE, Abhay (SUNY Stony Brook)

Session Classification: Afternoon II

Berkeley Jet Phys ... / Report of Contributions

Dinner

Contribution ID: 29 Type: not specified

Dinner

Monday, 2 July 2018 18:30 (1 hour)

Session Classification: Banquet