Beam Dynamics Mini-Workshop on Deflecting/Crabbing Cavity Research and Applications in Accelerators

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Working Group 1: Cavity-Beam Interaction (Robert Rimmer)

Thursday, 19 July 2012 13:30 (1h 30m)

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

Working Group 1: Cavity-Beam Interaction (Graeme Burt)

Thursday, 19 July 2012 15:30 (1 hour)

Contribution ID: 2

Type: not specified

Working Group 2: Cavity Design: coupler, Damper and Optimization (K. Hosoyama)

Thursday, 19 July 2012 16:30 (1h 15m)

Contribution ID: 3

Type: not specified

Working Group 2: Cavity Design Coupler, Damper and Optimization (Genfa WU)

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Tour of IMP Facility

Friday, 20 July 2012 10:50 (1h 10m)

Welcome Speech

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Welcome Speech

Presenter: Dr XIAO, Guoqing (Institute of Modern Physics, Director)

Registration

Contribution ID: 6 Type: not specified

Registration

Wednesday, 18 July 2012 08:30 (30 minutes)

Beam Dynamics ... / Report of Contributions

Welcome

Contribution ID: 9 Type: not specified

Welcome

Wednesday, 18 July 2012 09:00 (10 minutes)

Presenter: Dr XIAO, Guoqing

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 10 Type: not specified

Accelerator activities at IMP

Wednesday, 18 July 2012 09:20 (30 minutes)

Presenter: Dr ZHAO, Hongwei

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 11 Type: not specified

Science of Short Pulse x-rays in Light Sources

Wednesday, 18 July 2012 09:50 (40 minutes)

Primary author: Dr NASSIRI, Ali (ANL)

Presenter: Dr NASSIRI, Ali (ANL)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 12 Type: not specified

LHC Luminosity Upgrade and Deflecting Cavities Strategy

Wednesday, 18 July 2012 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr CALAGA, Rama

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 13 Type: not specified

Program Overview

Wednesday, 18 July 2012 09:10 (10 minutes)

Presenter: LI, Derun (LBNL)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 15 Type: not specified

Experiences with KEK-B Crab cavity

Wednesday, 18 July 2012 11:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. HOSOYAMA, Kenji (KEK)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 16 Type: not specified

Deflecting cavities development in UK

Wednesday, 18 July 2012 13:30 (30 minutes)

Presenter: Dr BURT, Graeme

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 17 Type: not specified

Compact TEM-type deflecting cavities

Wednesday, 18 July 2012 14:00 (30 minutes)

Presenter: Prof. DELAYEN, Jean (ODU)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 18 Type: not specified

Emittance-exchange-based high harmonic generation scheme for FEL

Wednesday, 18 July 2012 14:30 (30 minutes)

Presenter: Dr JIANG, Bocheng (SINAP)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 19 Type: not specified

The Theory of Beam Manipulation and Emittance Exchange

Wednesday, 18 July 2012 15:20 (30 minutes)

Presenter: Prof. KIM, Kwang-Je

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 20 Type: not specified

Beam Dynamics of Chirp Scheme in Storage Rings

Wednesday, 18 July 2012 15:50 (30 minutes)

Presenter: Dr SAJEAV, Vadim

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 21 Type: not specified

Clic Crab Cavities

Presenter: Dr AMBATTU, Praveen

Contribution ID: 22 Type: not specified

ANL Wakefield Accelerator Facility Update

Friday, 20 July 2012 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr GAI, Wei

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 23 Type: not specified

Accelerator Activities at Tsinghua University

Friday, 20 July 2012 09:30 (30 minutes)

Presenter: Prof. HUANG, Wenhui

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 24 Type: not specified

Experimental Studies for ILC and CLIC Crab Cavity System

Friday, 20 July 2012 10:00 (30 minutes)

Presenter: Dr AMBATTU, Praveen

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 25 Type: not specified

Status of the SPX R&D (SPX0)

Presenter: Dr WU, Genfa

Contribution ID: 26 Type: not specified

Advanced Simulations Techniques of Deflecting/Crabbing Cavites

Thursday, 19 July 2012 11:00 (30 minutes)

Presenter: Dr LI, Zenghai

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 27 Type: not specified

Wakefield/Impedance Considerations for APS and LHC Crab Cavities

Friday, 20 July 2012 14:30 (30 minutes)

Presenter: Mr WANG, Haipeng

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 28 Type: not specified

Advanced Simulation Techniques and Multipactoring Simulations

Thursday, 19 July 2012 11:30 (30 minutes)

Presenter: Dr ZHOU, Chuandong (Tech-X Corporation)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 29 Type: not specified

SPX Cavities and Cryomodule Development

Friday, 20 July 2012 14:00 (30 minutes)

Presenter: Dr RIMMER, Robert

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 30 Type: not specified

Closing Remarks

Friday, 20 July 2012 15:00 (15 minutes)

Presenters: Dr NASSIRI, Ali (ANL); LI, Derun (LBNL); Dr CHEN, Huaibi (Tsinghua University); Dr

HE, Yuan (IMP)

Session Classification: Plenary Session

Contribution ID: 32 Type: not specified

Applications of deflecting cavities in x-ray free electron lasers

Wednesday, 18 July 2012 16:20 (30 minutes)

Presenter: Dr DING, Yuantao (SLAC)

Session Classification: Plenary Session

Beam Dynamics... / Report of Contributions

Clic Crab Cavities

Contribution ID: 33 Type: not specified

Clic Crab Cavities

Contribution ID: 34 Type: not specified

Clic Crab Cavities

Primary author: Dr AMBATTU, Praveen (Lancaster University)

Contribution ID: 35 Type: not specified

Status of the SPX R&D (SPX0)

Thursday, 19 July 2012 09:30 (30 minutes)

Presenter: Dr WU, Genfa

Session Classification: Plenary Session

Track Classification: Plenary Sessions

Contribution ID: 36 Type: not specified

Application of shaped beam for wakefield acceleration

Thursday, 19 July 2012 09:00 (30 minutes)

Presenter: Dr GAI, Wei (ANL)

Session Classification: Plenary Session