Advanced Detectors for XFELs and Proton Accelerators

Report of Contributions

Welcome and Logistics

Contribution ID: 1

Type: not specified

Welcome and Logistics

Saturday, 25 January 2020 09:00 (10 minutes)

Presenter: PREBYS, Eric (UC Davis)

Project Overview

Contribution ID: 2

Type: not specified

Project Overview

Saturday, 25 January 2020 09:10 (20 minutes)

Presenter: Dr BOHON, Jen (Los Alamost National Laboratory)

Advanced Diamond Diagnostics a ...

Contribution ID: 3

Type: not specified

Advanced Diamond Diagnostics and Detectors for Accelerators

Saturday, 25 January 2020 09:30 (20 minutes)

Presenter: Dr BOHON, Jen (Los Alamost National Laboratory)

LANSCE Beam Diagnostic Needs

Contribution ID: 4

Type: not specified

LANSCE Beam Diagnostic Needs

Saturday, 25 January 2020 09:50 (20 minutes)

Presenter: Dr SMEDLEY, John (Los Alamos National Laboratory)

Center for Integrated Nanotechnol...

Contribution ID: 5

Type: not specified

Center for Integrated Nanotechnologies

Saturday, 25 January 2020 11:00 (10 minutes)

Presenter: Dr KIM, Dongsung (Los Alamos National Laboratory)

Capabilities at SCIPP

Contribution ID: 6

Type: not specified

Capabilities at SCIPP

Saturday, 25 January 2020 11:10 (15 minutes)

Presenter: Dr MAZZA, Simone (UC Santa Cruz)

Instrumentation Development and ...

Contribution ID: 7

Type: not specified

Instrumentation Development and UCSC

Saturday, 25 January 2020 13:25 (25 minutes)

Presenter: Prof. SCHUMM, Bruce (UC Santa Cruz)

Activities at LBNL

Contribution ID: 8

Type: not specified

Activities at LBNL

Saturday, 25 January 2020 13:50 (20 minutes)

Presenter: GRACE, Carl (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Activities at UC Santa Barbara

Contribution ID: 9

Type: not specified

Activities at UC Santa Barbara

Saturday, 25 January 2020 14:10 (20 minutes)

Presenter: Prof. STUART, David (UC Santa Barbara)

Additional Activities at UC Santa B ...

Contribution ID: 10

Type: not specified

Additional Activities at UC Santa Barbara

Saturday, 25 January 2020 15:20 (20 minutes)

Potential Collaboration with SLAC

Contribution ID: 11

Type: not specified

Potential Collaboration with SLAC

Saturday, 25 January 2020 15:40 (20 minutes)

Presenter: Dr JACOBSON, Bryce (SLAC)

Activities at Crocker Nuclear Labo ...

Contribution ID: 12

Type: not specified

Activities at Crocker Nuclear Laboratory

Saturday, 25 January 2020 16:00 (20 minutes)

Presenter: PREBYS, Eric (UC Davis)

Discussion

Contribution ID: 13

Type: not specified

Discussion

Saturday, 25 January 2020 10:10 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 14

Type: not specified

Discussion

Saturday, 25 January 2020 11:25 (30 minutes)

Discussion

Contribution ID: 15

Type: not specified

Discussion

Saturday, 25 January 2020 14:30 (30 minutes)

Discussion and Plan to Move Forw ...

Contribution ID: 16

Type: not specified

Discussion and Plan to Move Forward

Saturday, 25 January 2020 16:20 (40 minutes)