Test Facility Dipole CDR

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

Project overview and review goals

Thursday, 11 June 2020 07:00 (25 minutes)

Presenter: PRESTEMON, Soren (LBNL)

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 2 Type: not specified

View from CERN

Thursday, 11 June 2020 07:25 (15 minutes)

Presenter: BOTTURA, Luca (CERN)

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 3 Type: not specified

Design overview

Thursday, 11 June 2020 07:40 (25 minutes)

Presenter: SABBI, GianLuca

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

FRESCA2 Experience

Thursday, 11 June 2020 08:05 (25 minutes)

Presenter: FERRACIN, Paolo

Session Classification: Technical session I

Wire and Cable

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Wire and Cable

Thursday, 11 June 2020 08:30 (25 minutes)

Presenter: PONG, Ian

Session Classification: Technical session I

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Magnetic layout and quench protection

Thursday, 11 June 2020 09:00 (30 minutes)

Presenter: ARBELAEZ, Diego (Lawrence Berkeley National Lab)

Session Classification: Technical Session II

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Mechanical design and analysis

Thursday, 11 June 2020 09:30 (30 minutes)

Presenter: VALLONE, Giorgio

Session Classification: Technical Session II

Contribution ID: 8 Type: not specified

Magnet engineering and fabrication

Thursday, 11 June 2020 10:00 (30 minutes)

Presenter: HAFALIA JR, Aurelio

Session Classification: Technical Session II