3rd Research Coordination
Meeting Ion Beam Induced
Spatio-Temporal Structural
Evolution of Materials:
Accelerators for a New
Technology Era, CRP No:
F11020







## Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: not specified

### **Workshop Opening**

Monday, 25 April 2022 09:00 (1 hour)

Opening of the Meeting & Welcoming Remarks

Primary author: SCHENKEL, Thomas (Lawrence Berkeley National Laboratory)

**Presenter:** SCHENKEL, Thomas (Lawrence Berkeley National Laboratory)

**Session Classification:** Session 0

Contribution ID: 2 Type: not specified

### **Workshop Preliminaries**

Monday, 25 April 2022 10:00 (30 minutes)

Business matters Self-Introductions Election of Chair, Deputy Chair and Rapporteurs Discussion of the Agenda and Approval of the Agenda

**Session Classification:** Session 0

Contribution ID: 3 Type: not specified

### Strategic overview of the F11020 CRP

Monday, 25 April 2022 10:30 (30 minutes)

Objectives and expected outputs of the research coordination meeting

**Primary author:** SIMON, Aliz (IAEA)

**Presenter:** SIMON, Aliz (IAEA)

**Session Classification:** Session 0

Break

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Break

Monday, 25 April 2022 11:00 (30 minutes)

**Session Classification:** Session 0

Contribution ID: 5 Type: not specified

#### CHARACTERISATION OF CARBON-VACANCY RELATED DEFECTS IN IRRADIATED NITROGEN DOPED 4H-SIC EPITAXIAL LAYERS AND MATERIAL CHANGES IN IRRADIATED ULTRA-THIN GRAPHENE OXYGENATED LAYERS

Monday, 25 April 2022 11:30 (20 minutes)

Primary author: PASTUOVIĆ, Željko (Centre for Accelerator Science, ANSTO, Australia)

Presenter: PASTUOVIĆ, Željko (Centre for Accelerator Science, ANSTO, Australia)

**Session Classification:** Session 1: Laboratory Reports

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

### CREATION OF SILICON VACANCY IN SILICON CARBIDE USING PROTON BEAM WRITING

Monday, 25 April 2022 11:50 (20 minutes)

**Primary author:** OHSHIMA, Takeshi (National Institutes for Quantum and Radiological Science and Technology (QST), Japan)

**Presenter:** OHSHIMA, Takeshi (National Institutes for Quantum and Radiological Science and Technology (QST), Japan)

**Session Classification:** Session 1: Laboratory Reports

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### DYNAMICS OF RADIATION EFFECTS IN HAMAMATSU \$5821 PIN DIODES STUDIED BY IBIC

Monday, 25 April 2022 12:10 (20 minutes)

**Primary author:** GARCÍA LÓPEZ, J. (University of Sevilla, Spain)

**Presenter:** GARCÍA LÓPEZ, J. (University of Sevilla, Spain)

Session Classification: Session 1: Laboratory Reports

Contribution ID: 8 Type: not specified

# DEVELOPMENT OF SINGLE ION IRRADIATION TECHNIQUES AND PROBING THE INDUCED CHANGES IN SIC AND DIAMOND

Monday, 25 April 2022 12:30 (20 minutes)

**Presenter:** JAKŠIĆ, Milko (Ruđer Bošković Institute, Croatia Research Laboratory)

Session Classification: Session 1: Laboratory Reports

Lunch

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Lunch

Monday, 25 April 2022 12:50 (1h 10m)

**Session Classification:** Session 1: Laboratory Reports

Contribution ID: 10 Type: not specified

### Review of the meeting progress

Thursday, 28 April 2022 09:00 (15 minutes)

Review of the meeting progress, unforeseen tasks, etc.; possible update of the agenda

Contribution ID: 11 Type: not specified

# Assessment of the project objectives, outputs, and outcomes against the project design (LFM)

Thursday, 28 April 2022 09:15 (2h 45m)

Assessment of the project objectives, outputs, and outcomes against the project design (LFM), Identification of possible gaps/shortcomings at project leve1

Chair: David N. Jamieson

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Lunch - 'Discussion of project objectives and outputs'- All

Thursday, 28 April 2022 12:00 (2 hours)

'Discussion of project objectives and outputs'-All

Contribution ID: 13 Type: not specified

# Assessment of the project objectives, outputs and outcomes against the project design (LFM) continues

Thursday, 28 April 2022 14:00 (2 hours)

Assessment of the project objectives, outputs, and outcomes against the project design (LFM) continues

Chair: David N. Jamieson

Preparation of plans for the finalization of the project and uptake of the project results Possible future projects, linkages, EB fund concept notes, etc.

Break

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### **Break**

Thursday, 28 April 2022 16:00 (15 minutes)

Break

Contribution ID: 15 Type: not specified

# Proposal and discussion of the status of the book to be published as a result of the F11020 CRP

Thursday, 28 April 2022 16:15 (1h 30m)

Proposal and discussion of the status of the book to be published as a result of the F11020 CRP

Contribution ID: 16 Type: not specified

### **Drafting the Research Coordination Meeting Report**

Friday, 29 April 2022 09:00 (1h 30m)

Drafting the Research Coordination Meeting Report Chairs: Rapporteurs

Break

Contribution ID: 17 Type: not specified

#### **Break**

Friday, 29 April 2022 10:30 (30 minutes)

Break

Contribution ID: 18 Type: not specified

# Formulation and drafting of the conclusions and recommendations

Friday, 29 April 2022 11:00 (1 hour)

Formulation and drafting of the conclusions and recommendations

Contribution ID: 19 Type: not specified

# Lunch - 'Discussion for conclusions and recommendations' - All

Friday, 29 April 2022 12:00 (1 hour)

'Discussion for conclusions and recommendations'- All

Contribution ID: 20 Type: not specified

#### **Final Discussions**

Friday, 29 April 2022 13:00 (1 hour)

Final discussions, review, and acceptance of the Meeting Report

Contribution ID: 21 Type: not specified

### **Closing Remarks**

Friday, 29 April 2022 14:00 (55 minutes)

Primary authors: SIMON, Aliz (IAEA); SCHENKEL, Thomas (Lawrence Berkeley National Labo-

ratory)

Presenters: SIMON, Aliz (IAEA); SCHENKEL, Thomas (Lawrence Berkeley National Laboratory)

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### **Dinner San Francisco**

Friday, 29 April 2022 18:00 (3 hours)

Dinner San Francisco: hosted by Thomas Schenkel

Contribution ID: 23 Type: not specified

### **Meeting Adjourns**

Friday, 29 April 2022 14:55 (5 minutes)

Meeting adjourns